De Hvide Busser - udstillingsplakat fra Nationalmuseet

Særudstillingen om de Hvide Busser handler om en gruppe af frivillige chauffører og sygeplejersker, som i slutningen af 2. verdenskrig, tager til Tyskland i hvidmalede busser med røde kors på. De havde som mission at redde danske og norske fanger hjem fra de tyske kz-lejre. Det er en fortælling om essensen af medborgerskab. Hvad var det, som drev alle de frivillige til at tage afsted?

Her får du en rigtig flot grafisk plakat fra særudstilligen, som med illustrativ tydelighed viser den fare de danske chauffører og hjælpere udsatte sig selv for i forbindelse med redningsaktionen af de mange fanger i Tyskland.

Mål (BxH) i cm: 59,4 x 84,1

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 800 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Post Nord har pt. forsinkelser, så der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse.