• Kongetapetet fra Kronborg - postkort
    Kongetapetet fra Kronborg - postkort

Kongetapetet fra Kronborg - postkort

15,00 DKK
(EKSKL. FRAGT)

Kronborgtapetet med Frederik II selv og hans søn, den senere Christian IV, var kulminationen på den mægtige serie af 43 vævede tapeter med den danske kongerække siden kong Dan. Frederik II står i rustning som rigets forsvarer, og en gul solstribe fra Gud falder på ham.

I baggrunden vidner slottene Frederiksborg (t.h.) og Kronborg (t.v.) om kongens sans for kunst og arkitektur, mens den mand ved balustraden t.v. i baggrunden, som viser sit ansigt, må være den verdenskendte danske astronom Tycho Brahe, hvis forskningscenter på Hven blev sponsoreret af Frederik II.

Ved kongens fødder sidder hans store jagthund og betragter ham trofast,mens kongesønnen har en passende mindre skødehund som selskab.

Postkortet kan også købes i slotsbutikken på Kronborg Slot i forbindelse med udstillingen 'Jim Lyngvilds kongerække på Kronborg' fra den 21. april til den 24. oktober 2021.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 40944

Levering


Fragt
Fri fragt i Danmark ved køb over 1.000 kr (Der leveres ikke fragtfrit til Grønland og Færøerne).

Ordrebehandling
Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse.

Bestillingsvarer
Ved bestillingsvarer må der påregnes længere leveringstid (typisk 7-10 dage). Kontakt Shopservice på shopservice@natmus.dk eller 41206848, for en mere præcis leveringstid.

Se vores handelbetingelser her