• København - A3-plakat
    København - A3-plakat

København - A3-plakat

250,00 DKK

Skøn plakat af Martin Schwartz. 

Kunstneren fanger Københavns arkitektur i ét blik. Gå på opdagelse i denne mosaik af byens ikoniske bygninger fra alle perioder og i alle stilarter. I forgrunden ses Københavns Havn med Knippelsbro, Havnebussen og mastekranen på Nyholm, mens Det Gyldne Tårn i Tivoli og Zoo-tårnet hæver sig op i baggrunden sammen med Vor Frue Kirkes tårn og flere andre af byens berømte tårne. Herimellem optræder markante bygninger og kvarterer som Nyhavn, Christianshavn, Børsen, Marmorkirken, Nyboder, Rundetårn og Nørrebro Station iblandet farvestrålende elementer som Christiania-huse, Irmahønen i lysende neon ved Dronning Louises Bro og Palads ved Vesterport i Poul Gernes’ farvesætning.

Plakaten er trykt på det fineste 300 gr. Scandia Ivory papir, og kommer med en kartonryg, der afstiver plakaten, så den ikke tager skade i transporten.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 30013
Mål (BxH) i cm: 29,7 x 42
Periode: Nyere tid

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.