• København - plakat
    København - plakat

København - plakat

348,00 DKK

Skøn plakat af Martin Schwartz. 

Kunstneren fanger Københavns arkitektur i ét blik. Gå på opdagelse i denne mosaik af byens ikoniske bygninger fra alle perioder og i alle stilarter. I forgrunden ses Københavns Havn med Knippelsbro, Havnebussen og mastekranen på Nyholm, mens Det Gyldne Tårn i Tivoli og Zoo-tårnet hæver sig op i baggrunden sammen med Vor Frue Kirkes tårn og flere andre af byens berømte tårne. Herimellem optræder markante bygninger og kvarterer som Nyhavn, Christianshavn, Børsen, Marmorkirken, Nyboder, Rundetårn og Nørrebro Station iblandet farvestrålende elementer som Christiania-huse, Irmahønen i lysende neon ved Dronning Louises Bro og Palads ved Vesterport i Poul Gernes’ farvesætning.

Plakaten er trykt på et 170 grams matbestrøget kunsttrykpapir som har fået en smudsafvisende beskyttelseslak på overfladen.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 37000
Mål (BxH) i cm: 50 x 70
Periode: Nyere tid

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 800 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Post Nord har pt. forsinkelser, så der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse.