• Vilhelm Bjerke Petersens ABC-plakat fra 1940'erne
    Vilhelm Bjerke Petersens ABC-plakat fra 1940'erne

Vilhelm Bjerke Petersens ABC-plakat fra 1940'erne

199,00 DKK

Den danske maler Vilhelm Bjerke Petersen (1909-1957) er ophavsmand til denne plakat med ABC-motiv, der nu er genoptrykt for første gang siden sin oprindelige udgivelse. Museum Jorn, der har plakaten i sin samling, daterer den til efter 1940, og den er formentlig udført før 1948.

Vilhelm Bjerke Petersen er i dag mest kendt som surrealist, men havde, inden han blev det, også haft et ophold på Bauhaus-skolen og fik i sit korte liv afsøgt og udforsket en mængde kunstretninger, både på lærred og i skrift. En væsentlig udgivelse er bogen “Symboler i abstrakt kunst” fra 1933.

En oplagt gave til børneværelset, hvor koden til læsning og skrivning er ved at blive knækket.

Bemærk: Plakaten er genoptrykt på lækkert, kraftigt og tonet papir og har en bred hvid kant på 6,5 cm. rundt om ABC-motiverne og måler inkl. denne 100 x 70 cm.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 36899
Mål (BxH) i cm: 100 x 70
Periode: Nyere tid

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer