• 'Kaffekultur' - A5 postkort med tapetmotiv
    'Kaffekultur' - A5 postkort med tapetmotiv

'Kaffekultur' - A5 postkort med tapetmotiv

12,00 DKK

Farverige køkkenelementer, med fokus på kaffe og kaffebrygning. Tegningen er udført af tegneren Vibeke Krause, som udviklede mange tapeter gennem 1950 - 1960'erne i Danmark og resten af Europa, blandt andet en række dejlige køkkentapeter. 

Motivet er taget fra bogen ”Danske kunstnertapeter” og den tilhørende særudstilling ”Tapet i Tiden”.

Udstillingen fortæller om et særligt fænomen inden for dansk tapetproduktion, kunstnertapeterne, der blev toneangivende inden for boligindretningen i perioden 1935 – 1965. Tapeterne er resultatet af et samarbejde mellem kunstnere og tapetfabrikanter. Mange af tapeterne var håndtrykte, men fælles for dem alle, var at kun en lille del er bevaret for eftertiden.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 31242
Mål (BxH) i cm: 21 x 14,8
Periode: Nyere tid

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 800 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.