• Offerfund fra Thorsted - postkort
    Offerfund fra Thorsted - postkort

Offerfund fra Thorsted - postkort

12,00 DKK

Antallet af offernedlæggelser fra den yngre bronzealder løber op i mere end tusinde. Der er en stor variation i deres indhold, selv om flere genstandstyper går igen – armringe forekommer eksempelvis hyppigt.

De fleste ofre blev nedlagt i forbindelse med moser, søer og andre vådområder, men de kunne også placeres ved store sten eller gravhøje. Måske har ofrene været en del af ceremonielle fester. Hér ses et offerfund fra Thorsted med 40 spydspidser og 7 økser i bronze fra ældre bronzealder.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 36850
Mål (BxH) i cm: 12 x 17
Periode: Bronzealder

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.