• Danmarks Frihedskamp - Nationalmuseet - plakat
    Danmarks Frihedskamp - Nationalmuseet - plakat

Danmarks Frihedskamp - Nationalmuseet - plakat

49,00 DKK

Klassisk plakat fra en udstilling i 1948 på Nationalmuseet. Arne Ungermanns let genkendelige streg rammer helt præcist modstanden mod tyskerne under 2. verdenskrig.  Optrykket af plakaten er udført på 200 grams papir med lysægte farver og i en meget lækker kvalitet.

Arne Ungermann var en af de mest markante avistegnere i perioden 1930 - 1980 og udover en lang række plakater, er han blandt andet kendt for illustrationerne til ”Palle alene i verden”, vignetterne til tv-serien ”Matador” og ikke mindst tegneserien ”Hanne Hansen”.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 33240
Mål (BxH) i cm: 52 x 70
Periode: Nyere tid

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer