• Luftværnsdagen - postkort
    Luftværnsdagen - postkort

Luftværnsdagen - postkort

18,00 DKK

Oplysningsplakat fra 1941, udført af Arne Ungermann. Her genskabt som postkort. Motivet er lidt uhyggeligt, men sagen var også alvorlig. Det gjaldt for myndighederne om at oplyse borgerne om, hvordan de skulle forholde sig, i tilfælde af luftangreb. Derfor blev der uddelt foldere, ophængt plakater og afholdt dage hvor der blev øvet luftalarm.

Arne Ungermann var en af de mest markante avistegnere i perioden 1930 - 1980 og udover en lang række plakater, er han blandt andet kendt for illustrationerne til ”Palle alene i verden”, vignetterne til tv-serien ”Matador” og ikke mindst tegneserien ”Hanne Hansen”.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 33110
Mål (BxH) i cm: 14,8 x 21
Periode: Nyere tid

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.