Badeælling - sød og blød badehandske

Badeælling - sød og blød badehandske

Sød, blød og sjov badehandske i frotté, som forhåbentlig gør turen i brusebadet eller badekarret til en sjov oplevelse for de små.

Indvendig i handsken er der et nylon-for, som både afstiver badehandsken og giver den en god holdbarhed. Hånden kan også stikkes ind i både hoved, næp og hale, så den er nem at styre. Derudover er der en bomuldstrop ved hovedet til at hænge handsken til tørre i efter brug.

Badehandsken kan vaskes på 30 grader.

Materiale: Frotté og nylon
Mål (BxHxD) i cm.: 19 x 24 (højde uden strop)x 1

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.