• Byg dit eget kalejdoskop
    Byg dit eget kalejdoskop

Byg dit eget kalejdoskop

135,00 DKK

Et kalejdoskop er et stykke legetøj, der ligner en kikkert, og ligesom en kikkert består det af rør, der er sat inden i hinanden. Men i kalejdoskopet kigger man ikke ud, men nærmest ind. I hvert fald kigger man på en række farvede glas- eller plastikstykker, der bevæger sig tilfældigt, men symmetrisk, når røret drejes.

Kalejdoskoper har været populært legetøj i mange år og nu kan du bygge et selv. Sættet indeholder simple instrukser, på engelsk tysk og fransk, og tegninger der viser hvordan. Æsken indeholder alt hvad du skal bruge, bortset fra lim og tape.

Kalejdoskopet blev opfundet i 1816 i Skotland af Sir David Brewster.

 

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 30998
Periode: Nyere tid
Materiale: Pap, plastik og glas
Målgruppe: 8+
Mål (BxHxD) i cm.: 22 x 6,5

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer