• Den Røde Baron - Fokker DR.1
    Den Røde Baron - Fokker DR.1
  • Den Røde Baron - Fokker DR.1

Den Røde Baron - Fokker DR.1

249,00 DKK

Fokker DR.1 (Dreidecker – tredobbelte vinger) er måske nok det mest kendte fly fra 1. verdenskrig. Udødeliggjort af Manfred von Richthofen, kendt som ”Den Røde Baron”. Richthofen skød 80 fjendtlige fly ned i løbet af krigen. De sidste 19 i netop Fokker DR.1.

Fokkeren er en relativt langsom flyvemaskine, til gengæld er den uhyre manøvredygtig. Produktionen blev stoppet i 1918 på grund af blandt andet ustabilitet i vingekonstruktionerne.

Sættet indeholder 175 klodser og 1 pilot (Manfred von Richthofen).

Cobi er et europæisk byggesystem som kombinerer klods-elementer og færdig-støbte dele. Mange af modellerne er baseret på historiske køretøjer og flyvemaskiner.

 

 

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 38058
Periode: Nyere tid
Materiale: Plastik
Målgruppe: 6+
Mål (BxHxD) i cm.: 19 x 11

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.