Flot dekoreret pistol fra 1800-tallet i hårdt skum

Med denne flotte pistol i hårdt skum er du klar til duel!

Pistolen er formet som maritim svensk perkussionspistol fra midten af 1800-tallet. Den kommer med skaft med metalbeslag, ladestok, rund pibe med sigtekorn og fladt låsblik. Pistol er et håndvaben, der som regel betjenes med én hånd, i modsætning til f.eks et gevær.

Skum kan godt være et godt alternativ til træ og plastik, da det som materiale er blødt, når kampen mod fjenden går vildt for sig. Pistolen er nem at rengøre i hånden med lidt lunkent vand og mild rengøringsmiddel.

Perfekt til fastelavn, fødselsdag, udklædningsfest eller som gaveidé.

Materiale: Hårdt og fleksibelt skum
Målgruppe: 3+
Mål (BxHxD) i cm.: 23 x 11 x 2

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.