• Gevær i træ
    Gevær i træ

Gevær i træ

139,00 DKK

Lækkert gevær som kan bruges i forskellige rollelege. Geværet har ingen mekaniske dele. Det er skåret i to stykker træ, som efterfølgende har fået lidt olie, for at få træets flotte aftegningerne til at træde frem.

Et helt enkelt stykke legetøj, der åbner op for mange muligheder, men med en form og en tyngde som sætter fantasien i gang.

Geværet har ingen elektroniske eller mekaniske lyde, så her må man i gang med at udforske hvilket lyde, man selv kan frembringe, som lyder overbevisende.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 37796
Periode: Nyere tid
Materiale: Træ
Mål (BxHxD) i cm.: 74 x 8

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer

Sjippetov
35,00 DKK
Ringspil
148,00 DKK