Hold styr på fingeraftryk - flot detektivsæt

Hold styr på fingeraftryk - flot detektivsæt

Dette smarte detektivsæt har alt, hvad du skal bruge for at kunne opklare mysterier og afsløre hvem i familien, der har været i slikskuffen. Brug det lille forstørrelsesglas, pensel og pudder til at finde fingeraftryk på overflader i huset og tag et aftryk med de smarte klistermærker og blækpude. Indsaml derefter fingeraftryk af hele familien og hold styr på din informationer i dine database-ark.

I sættet får du et lille forstørrelsesglas, pensel, pudder, klistermærker, blækpude og database-ark, samt instrukser (på engelsk) til det hemmelige agent arbejde.

NB! Ikke egnet til børn under 3 år pga. alle smådelene, der kan sluges.

Materiale: Pap, blæk, papir, plastik
Målgruppe: 6+
Mål (BxHxD) i cm.: Æske: 11 x 15 x 2

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.