• Kampfly Focke-Wulf 190A
    Kampfly Focke-Wulf 190A
  • Kampfly Focke-Wulf 190A

Kampfly Focke-Wulf 190A

249,00 DKK

Så er det bare på vingerne! Slagene står ikke kun på landjorden. Den der dominerer luftrummet, styrer krigens retning. Anden verdenskrig er ikke rigtig slut, når man går i gang med dette byggesæt.

Sættet indeholder 255 klodser og 1 soldat.

FW-190’eren er et af de tyske top jagerfly under krigen. Ikke helt så hurtig som Messerschmidt 109’eren, men på flere måder mere stabil. Senere versioner blev brugt som en blanding af jagerfly og små hurtige bombefly, der kunne ramme tropper, køretøjer og fly på landjorden.

Cobi er et europæisk byggesystem som kombinerer klods-elementer og færdig-støbte dele. Mange af modellerne er baseret på historiske køretøjer og flyvemaskiner.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 33236
Periode: Nyere tid
Serie: Cobi World War II
Materiale: Plastik
Målgruppe: 6+
Mål (BxHxD) i cm.: 35,5 x 23,7

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer