• Kampfly Supermarine Spitfire Mk. VB
    Kampfly Supermarine Spitfire Mk. VB
  • Kampfly Supermarine Spitfire Mk. VB

Kampfly Supermarine Spitfire Mk. VB

249,00 DKK

Så er det bare på vingerne! Slagene står ikke kun på landjorden. Den der dominerer luftrummet, styrer krigens retning. Anden verdenskrig er ikke rigtig slut, når man går i gang med dette byggesæt.

Sættet indeholder 290 klodser og 1 soldat.

Supermarine Spitfire var et af Englands svar, da Tyskland i 1930’erne gik fra at bruge dobbeltdækker fly til at bruge monoplane fly som Messerschmidt. Spitfire-flyene er lavet i mange versioner og til flere formål, men de første modeller er nok mest kendt for deres deltagelse i ”Slaget om England” i 1940.

Cobi er et europæisk byggesystem som kombinerer klods-elementer og færdig-støbte dele. Mange af modellerne er baseret på historiske køretøjer og flyvemaskiner.

 

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 33237
Periode: Nyere tid
Serie: Cobi World War II
Materiale: Plastik
Målgruppe: 6+
Mål (BxHxD) i cm.: 35,5 x 23,7

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer