• Piratpistol
    Piratpistol

Piratpistol

48,00 DKK

Klassisk flintelås-pistol i plastik som giver et højt klik når der trykkes på aftrækkeren, som er pistolens eneste mekaniske del. Et robust stykke legetøj, der tåler høj sø, fjendtlige angreb og sandet på en øde ø.

Flintelås-pistolerne afløste i 1600-tallet luntelås-pistolerne som var både upraktiske og ustabile. Der var dog stadig kun et skud i pistolen, så når man havde fyret den af, skulle den lades igen, hvilket åbnede op for fjendernes nærkampsangreb. En af løsningerne var at udstyre pistolen med flere løb og flintelåse, en anden var at have to eller flere ladte pistoler parat. Problemet blev faktisk først rigtig løst med revolveren, der havde et roterende kammer med patroner. 

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 31005
Periode: Nyere tid
Materiale: Plastic

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer

Pirathat
99,00 DKK
Egtvedpigen
20,00 DKK