• Sænke slagskibe
    Sænke slagskibe
  • Sænke slagskibe

Sænke slagskibe

179,00 DKK

Det klassiske spil for to personer, hvor det gælder om at finde og sænke modstanderens slagskibe.

Oprindeligt var det et spil der udfoldede sig på papir og med blyant som eneste våben, men her er der tale om en mere moderne udgave, hvor man har to tavler foran sig, og hvor man markerer fuldtræffere og forbiere ved hjælp små hvide og røde plastik pinde – og det gør bestemt ikke oplevelsen mindre spændende.

Den oprindelige udgave blev opfundet omkring år 1900. Spillet minder en del om det amerikanske ”Basilinda” fra 1890, som dog foregår på landjorden og har lidt mere komplicerede regler. Spillet blev for alvor populært i forbindelse med 1. verdenskrig.

Denne udgave af ’Sænke slagskibe’ er egnet til børn fra 7 år, dog kræver det en voksen at samle spillepladen.

 

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 33243
Periode: Nyere tid
Materiale: Plastik
Målgruppe: 7+
Mål (BxHxD) i cm.: 26,6 x 26,6

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.