Se hvad der foregår bag dig - seje spion-solbriller

Se hvad der foregår bag dig - seje spion-solbriller

Bliv den bedste hemmelige agent med disse seje spion-solbriller, der kan se bagud! Ved hjælp af to små spejle i siderne, kan du udføre tophemmeligt spion-arbejde og kan holde øje med alt, hvad der foregår bag dig. Brillerne har derudover også UV 400 beskyttelse.

NB! Ikke egnet til børn under 3 år.

Materiale: Plastik, spejl
Mål (BxHxD) i cm.: Briller: 5 x 16 x 3

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.