Sjov spilledåse - Mester Jakel overrasker

Sjov spilledåse - Mester Jakel overrasker

Rigtig flot spilledåse i metal i en rigtig lækker kvalitet med mange fine detaljer. Når du drejer på håndtaget spiller den, og pludselig springer Mester Jakel frem.

Mester Jakel er en populær figur fra hånddukketeatret. Jakel, der er et plattysk navn, og diminutiv af Jakob, betyder som fællesnavn bl.a. bonde, dumrian, nar, og en udstoppet figur i menneskeskikkelse, samt en krukke eller potte.

OBS. Spilledåsen er ikke egnet for børn under 3 år.

Materiale: Metal og polyester
Målgruppe: 3+