Skriv hemmelige beskeder - kuglepenne med usynligt blæk

Skriv hemmelige beskeder - kuglepenne med usynligt blæk

Med disse seje kuglepenne kan du skrive tophemmelige spion-beskeder. Skriv din besked med det usynlige blæk, send brevet til din spion-ven og læs svaret med den lille hemmelige lampe, der får beskederne til at syne frem på papiret.

Æsken indeholder 2 kuglepenne i rød og blå, samt tilhørende batteri.

NB! Ikke egnet til børn under 3 år pga. alle smådelene, der kan sluges.

Materiale: Pap, blæk, plastik, batterier
Målgruppe: 6+
Mål (BxHxD) i cm.: Æske: 5 x 16 x 2

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.