• Søulkens kompas
    Søulkens kompas

Søulkens kompas

79,00 DKK

Fint lille kompas der kommer i en æske, der kan foldes ud og som fortæller kompasset historie og funktion i billeder og ord - på engelsk. Perfekt gave til et ungt menneske der er på vej til at opdage naturvidenskabens forunderlige verden.

Kompasset blev opfundet af kineserne, cirka 200 før vores tidsregning. Men i starten blev de kun brugt i forbindelse med spådomskunst. Først omkring 1100 begyndte man at bruge dem i forbindelse med sejlads. Før det sejlede man efter solen og stjernerne.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 33213
Periode: Middelalder til nyere tid
Materiale: Metal, pap
Målgruppe: 8+
Mål (BxHxD) i cm.: 10 x 10

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer