Spion lup - kig rundt om hjørner

Bliv den bedste hemmelige agent med denne lille spion lup! Når du skal på tophemmeligt spion-arbejde, kan denne smarte lup hjælpe dig med at kigge rundt om hjørner og holde øje med alt, hvad der foregår rundt omkring dig.

NB! Ikke egnet til børn under 3 år pga. alle smådelene, der kan sluges.

Materiale: Plastik
Målgruppe: 6+
Mål (BxHxD) i cm.: 3 x 3

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.