• Stylter
    Stylter

Stylter

179,00 DKK

Hvem vil ikke gerne være højere? Komme op hvor man kan se ned på alle de andre … små mennesker. Stylter er et klassisk stykke legetøj. Når man først har lært at gå forlæns … og baglæns, så er det svært at holde op igen.

Stylter har været brugt langt tilbage i historien og det kan dokumenteres at i år 600 f.Kr. brugte de gamle grækere dem. Stylter har gennem tiden været brugt til meget andet end underholdning og leg. For eksempel til at vogte får, arbejde op af høje mure og til at komme tørskoet gennem våde og sumpede områder. Nu om dage er det mest børn og artister der fornøjer sig med stylter.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 32140
Periode: Nyere tid
Materiale: Træ
Målgruppe: 5+
Mål (BxHxD) i cm.: 18 x 118

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 800 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer

Ringspil
148,00 DKK