Tysk medium kampvogn - PzKpfW V Panther Ausf. G

Tysk medium kampvogn - PzKpfW V Panther Ausf. G

’Det er en tysker!’ … i dette tilfælde er det en Panther-kampvogn.

Sættet indeholder 400 klodser, 2 soldater og forskellige våben.

Panteren var i produktion fra 1943 - 45 og var sat i verden for at modstå russernes T-34.  Det var en medium kampvogn, som skulle supplere Tiger-kampvognene. Panter-kampvognene var bedre pansrede på fronten end tiger-kampvognene. Samtidig var den lettere og hurtigere … og havde større ildkraft. Til gengæld blev den produceret i hast og det forårsagede mekaniske problemer … hvilket ikke er så godt på slagmarken.

Cobi er et europæisk byggesystem som kombinerer klods-elementer og færdig-støbte dele. Mange af modellerne er baseret på historiske køretøjer og flyvemaskiner.

Serie: Cobi World War II
Materiale: Plastik