Kundeservice

Velkommen til Kundeservice. Her kan du blandt andet læse om fragt – og fragtpriser, returret, reklamation og lidt om, hvem der gemmer sig bag skærmene i denne ende af internettet.

Vores direkte nummer er 41206851, hvor du kan få fat i os fra 9.30-15.30.

Levering, fragt og porto


Gratis fragt i Museumsbutikken ved køb for 1000 kr. og derover:

Når du køber for 1000 kr. eller derover, så betaler vi forsendelsen med et smil. Det er dog kun gratis så længe du bor indenfor Danmarks grænser. Der leveres dog ikke fragtfrit til Grønland og Færøerne.

Levering:

Når du har foretaget en bestilling i vores e-butik, vil du modtage en ordrebekræftelse på din e-mail. De bestilte varer vil blive afsendt senest tre hverdage fra modtagelse af ordrer betalt med dankort eller creditcard. Den dag varerne bliver afsendt, vil du modtage en ny mail med angivelse af den stregkode, der er på pakken - hvis der er en - så du selv kan følge leveringen via et link til Post Danmarks hjemmeside. Denne service gælder kun inden for Danmarks grænser, og når forsendelsen sendes som pakke. Hvis din vare er sendt som et Maxi-brev, vil denne mulighed ikke være til rådighed.

Spar tid og porto og hent din varebestilling i Museumsbutikken:

Bor du forholdsvis tæt på Nationalmuseet i København og vil du gerne spare portoen, - eller har du bare brug for at få dine varer i en fart, så har du nu mulighed for at hente dine varer hér hos os i Museumsbutikken. Det eneste det kræver af dig er, at du vælger muligheden "Afhentning i butik" under "Vælg Leveringsmetode". 

OBS! Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til vores butikker.

Afhentningsadresse: Museumsbutikken, Nationalmuseet - Prinsens Palæ, Ny Vestergade 10, 1471 København K.

Vores åbningstider er 10-17 alle dage, - undtagen mandag, hvor vi har lukket.

Porto:

Alle vores ordrer sendes med Post Nord. Vejer din forsendelse under 2 kilo, og har en værdi under 1000 kr., så sendes den som Quick-brev. Vejer din forsendelse over 2 kilo eller har en på værdi 1000 kr. eller derover, sendes den altid som pakke og du får automatisk muligheden for at følge dit køb via track-and-trace til pakken ankommer til din hoveddør eller nærmeste posthus.

Takster til Danmark: 75 kr. op til 4,99 kg.

Leveringsadresse:

Når du bestiller og køber dine varer hos os, så skal du vide, at du med fordel kan skrive en anden leveringsadresse end din hjemmeadresse. Skriv i stedet adressen på det sted du arbejder, og modtag dine varer dér, hvor du altid er sikker på at være til stede. Du sparer tid og slipper samtidig for en masse besvær, samt den lange vej til posthuset, hvis du ikke lige er hjemme når pakken ankommer. Og det hele koster kun 48 kr. uanset hvor meget du køber (med mindre du køber for 800 kr. eller mere, for så er det gratis), og hvor i Danmark du befinder dig.

Hvis varen er en gave:

I indkøbskurven kan du også vælge at få varen pakket ind som gave og sendt til gavens modtager uden ekstra omkostninger. Vi pakker dog ikke varer ind, som koster mindre end 100 kr. Er varen til en anden, sætter du et hak/flueben i boksen ved den røde tekst, som siger: " Ja tak, jeg ønsker at modtage mine varer på en anden leveringsadresse". Derefter har du mulighed for at udfylde gavemodtagerens adresse.

Del-levering:

Hvis du har bestilt flere varer, og der i blandt er en vare, hvor der er leveringstid, vil vi kontakte dig for at aftale nærmere. Hvis der er længere leveringstid på en vare, står det angivet på den enkelte vare. Hvis du ønsker dellevering, skal du oprette flere bestillinger.


Vi vil gerne høre fra dig