• Partisantørklæde i olivengrøn
    Partisantørklæde i olivengrøn

Partisantørklæde i olivengrøn

199,00 DKK

Klassisk tørklæde, en såkaldt 'shemagh', gjort berømt af Mellemøstens oprindelige beduinbefolkning, engelske tropper under anden verdenskrig, partisaner, der kæmpede mod israelerne, hippier, hashvrag og ungdomsoprørere. På den måde kan man aflæse, at tørklædet er evig populært. Det er tilmed lækkert at have på og umådelig praktisk, hvis man skulle komme ud for f.eks. en sandstorm eller andre naturfænomener.

Du vil hurtigt komme til at elske din Shemagh, men vær opmærksom på, at der kan være forældre eller bedsteforældre, der føler sig … nostalgiske og vil forsøge at ”låne” dit tørklæde. Vi kan anbefale et ”nej”, og så kan de jo passende købe et selv!

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 32150
Farver: Olivengrøn
Materiale: Bomuld
Mål: 106 x 106
Periode: Nyere tid

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer