• Venus fra Willendorf - stengrus
    Venus fra Willendorf - stengrus

Venus fra Willendorf - stengrus

999,00 DKK

Lille statuette i kalksten, fundet i Niederösterreich, fra ca. 20-25.000 f.Kr. Statuetten har fremhævede kvindelige former, men ingen ansigtstræk, og har antageligt været en slags amulet, der skulle sikre menneskelig frugtbarhed.

Lignende figurer kendes især fra agerbrugskulturer, hvor de var en del af kulten. Originalen er udført i kalksten og udstillet på Naturhistorisk Museum i Wien. Kopien er udført i stengrus i naturlig størrelse, monteret på en stensokkel. Stengrusmodellen er indfarvet i den brunlige nuance, som originalen har i dag.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 37289
Periode: Stenalder
Materiale: Stengrus
Mål (BxHxD) i cm.: 5 x 17 x 4 cm

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer

Guden Odin
248,00 DKK