• Sigurds Danmarkshistorie 40 film fra istiden til fremtiden - DVD
    Sigurds Danmarkshistorie 40 film fra istiden til fremtiden - DVD

Sigurds Danmarkshistorie 40 film fra istiden til fremtiden - DVD

159,00 DKK

Boks med fire DVD'er der tilsammen indeholder alle 40 afsnit af Sigurds Danmarkshistorie. I følge Sigurd selv er det ikke den samme serie, der kan ses på Ramasjang, hvor Sigurd slår følge med Rune Sten. Hver DVD Indeholder 10 afsnit.

Der fortælles i 40 afsnit om hele Danmarks historie fra istid til fremtid. Mød Tordenskjold, Egtvedpigen, Christian d.4 og mange mange flere.....

Følg med når Sigurd fra sit historieværksted på Nationalmuseet guider seerne sikkert gennem hele historien med fortælling, sang humor og stof til eftertanke.

'Sigurd Danmarkshistorie' er velegnet både til underholdning og undervisning. Den er udarbejdet i samarbejde med Nationalmuseet, FALIHOS; foreningen af lærere i historie- og samfundsfag samt Danmarks Nationalhistoriske museum.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 39504
Periode: Oldtid til nyere tid
Mål (BxH) i cm: 13,5 x 19
Genre: Historie
Udgivelsesår: 2017
Sprog: Dansk

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer