CD Christmas Carols World 3 CD

På denne CD får du kormusik og julestemning fra hele Skandinavien - Danmark, Norge, Sverige og Finland  - samt udvalgte dele af Europa, hvor især England tegner sig for en meget stor del, men også lande som Frankrig, Østrig, Polen, Tyskland og Holland er repræsenteret.

Fordelingen på de 3 CD'er er således, at 1 1/2 af dem indeholder de allersmukkeste sange fra Skandinavien, hvor alle lande er repræsenteret med nogenlunde lige mange sange, - og den resterende del indeholder musik fra Europa, med et par enkelte afstikkere til USA og Canada. 70 sange i alt med nogle af de allerbedste kor indenfor genren, - bl.a. Musica Ficta, German Boys Choir, Oxford Camerata, Worchester Cathedral Choir, Tewkesbury Abbey Choir, Göteborgs Gosskör, Chorus Resonus, Philomela og flere endnu.

Så musik og skønsang er der nok af til at fylde en dag eller aften med den rette stemning til juleklip og gløgg, julefrokosten og til selve den store aften den 24.

Mål (BxH) i cm: 14,5 x 12,5
Genre: Kormusik
Komponist: Blandede komponister
Musikselskab: Naxos
Samlet spilletid: 230:29
Udgivelsesår: 2000
Sprog: Internationalt

Fragt
Fri fragt i Danmark ved køb over 1.000 kr (Der leveres ikke fragtfrit til Grønland og Færøerne).

Ordrebehandling
Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse.

Bestillingsvarer
Ved bestillingsvarer må der påregnes længere leveringstid (typisk 7-10 dage). Kontakt Shopservice på shopservice@natmus.dk eller 41206848, for en mere præcis leveringstid.

Se vores handelbetingelser her