Håndlavet økologisk 'Viking Scrub' sæbe med hamp og brændenælde

Rigtig lækker og dansk produceret scrub-sæbe, som er så mild, at du kan bruge den til både hud og hår. Det er en sæbe, som er helt uden parfumeolier, kunstige farvestoffer eller parabener. Hovedingredienserne i sæben er økologisk jomfruolivenolie, og herefter kommer kokosolie og hampefrøolie sammen med tørret brændenælde og de økologiske hampefrø til at give sæben den meget mildt slibende effekt til din hud.

Hampolie, der presses af hampplantens frø, besidder en lang række gode hudplejende egenskaber. Den virker helende og reparerende, og sæben er således god til både hud og hår, ikke mindst tør, irriteret hud eller hårbund. Sæben dufter frisk og kølende.

Derudover indeholder den kun naturlige ingredienser, og den er lavet med omtanke. Derfor kan den tåles af de fleste. Alle sæber er fremstillet ved håndkraft. Når sæben bliver pakket i folie, sker det på beskyttet værksted i biologisk nedbrydelig plastfolie.

Sæben er fremstillet efter koldprocesmetoden, en enkel proces der skåner miljø og materialer. Sæberne har alle et højt indhold af naturlig glycerin, samt et vist indhold af uforsæbet olie, der gør sæberne mindre udtørrende end mange industrielt fremstillede sæber.

Hampplantens gode egenskaber kendes formentlig af en del piberygere, men det er en helt anden historie. Sæben byder ikke på “spirituelle sidegevinster”, som man måske kunne tro.

OBS. Brændenælden er ikke økologisk.

Indhold: Forsæbet *oliven-, *kokos-, og *hampefrøolie. Tørret brændenælde og *hampefrø. *Økologisk
Mål (BxH) i cm: Ca. 6,5 x 7