• IKKE PÅ LAGER
    MEN KAN BESTILLES
    Økologisk badesæbe med glycerin og rav

Økologisk badesæbe med glycerin og rav

Rav er skabt økologisk fra en tid, hvor forurening simpelthen ikke fandtes, og det har nogle unikke egenskaber til brug i hudpleje.

Det er fundamentet i denne lækre økologiske badesæbe med terpener og succinsyre (ravsyre = stærk antioxidant), som er basal for energiomsætningen i hudcellerne og stimuleringen af hudens biokemiske egenskaber, så den efterlades blød, elastisk og spændstig. For at øge fugtindholdet og genoprette hudens naturlige balance anvendes den vildtvoksende peruvianske Tara samt naturlige olier. I stedet for vand anvendes økologisk Aloe Vera. Mere naturligt kan det ikke blive.

Succinsyre er en meget stærk antioxidant, som har en række hudplejende egenskaber. Antioxidanter medvirker til at beskytte hudens celler mod iltning og virker desuden anti-inflammatorisk. Ydermere har antioxidanter fra succinsyre vist sig at have stimulerende effekter på blandt andet cellernes stofskiftefunktion.

Hele hudplejeserien har en duft af frisk havluft, er økologisk og helt uden parabener, Sodium Laureth Sulfate og Amonium Lauryl Sulfate og PEG.

Varedeklaration: lycerin, Aloe Barbedensis (Aloe Vera Gel), Amber Extracts (Rav ekstrakt), Dausus Carota, Sodium Stearate, Sodium Oleate, Sorbitol, Sodium Laurate, Sodium Myristate, Sodium Chloride, Stearic Acid, Lauric Acid, Yucca Shidigera, Pentasodium Pentetate, Tetrasodium Etidronate.

Lager statusIkke på lager
På lager igen om:Uvis leveringstid
Indhold: 125 gr
Mål (BxH) i cm: 6 x 8,5