• Romersk berlok - guld
    Romersk berlok - guld
  • Romersk berlok - guld

Romersk berlok - guld

6.999,00 DKK

Meget smuk og detaljeret berlok fra romersk jernalder fra omkring år 200-300. Den kommer fra det rige Juellingefund på Vestlolland. Det er et meget feminint og fint lille vedhæng, som både kan gøre sig rigtig godt i en sølvkæde, eller som et anderledes vedhæng i et armbånd á la Troldkugle eller Pandoraperle. Den er også et flot supplement  til vores øvrige sølvperler, som du kan købe hér i shoppen.

En berlok, som oprindelig stammer fra det franske ord "brelogue", kan oversættes til at være en pyntegenstand af metal, porcelæn, elfenben eller lignende.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 33771
Periode: Antikken
Materiale: Guld
Mål (BxH) i cm: 1 x 2,5 inkl. øsken

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer