Århus-masken i ben med lædersnøre

Vedhæng i okseben udformet som Århus-masken. Smykket og masken er en kopi af en grylemaske afbildet på en runesten. Forlægget til Århusmasken har formentlig været fremstillet af læder og brugt af åndemanere i den sene vikingetid ca. år 1000. Originalen er udstillet på Moesgård museum.

Når du køber smykket følger der en sort lædersnor med, som allerede er bundet, - og bundet på en sådan måde, at den kan justeres i længden.

Periode: Vikingetid
Materiale: Okseben og sort lædersnøre