• IKKE PÅ LAGER
    MEN KAN BESTILLES
    Broche og vedhæng i ét med fabeldyr i Jelling-stil

1.599,00 DKK

Elegant og gennemført smuk broche og vedhæng i et inspireret af et dobbelt-skallet ovalspænde ved Buskerud i Norge. Et spænde, som er udstillet i Oldtidssamlingen på Oslos Universitet. Viser 3 slangelignende dyr med tværstribede kroppe og hovederne i profil med krøller på overlæben. Stilen er opkaldt efter dyrene på det berømte Jellingbæger og dateres til 875 - 975 e. Kr.

Lager statusIkke på lager
På lager igen om:Uvis leveringstid
Periode: Vikingetid
Materiale: Sterling sølv