• Halskæde med livets træ i sølv og ravhjerte
    Halskæde med livets træ i sølv og ravhjerte

Halskæde med livets træ i sølv og ravhjerte

399,00 DKK

To effektfulde amuletter mødes i en magisk halskæde. Vedhænget med livets træ symboliserer evigt liv og ravhjertet minder dig om kærligheden, der overvinder alt.

Halskæden med de to vedhæng er også en perfekt gave til konfirmanden og nonfirmanden. Dem man ønsker det bedste her i livet.

Yggdrasil, i den nordiske mytologi kendt som ”Livets træ" eller ”Verdenstræet” er et enormt asketræ, hvis altid grønne krone når op til himlen, og hvis rødder ender i tre forskellige verdener.

Rav er hærdet harpiks, der dryppede ned i skovbunden, hvor det efter millioner af år hærdede og blev til rav. Siden oldtiden har mennesket fremstillet smykker og beskyttende amuletter af rav og brugt det som betalingsmiddel. Ifølge den nordiske mytologi græd frugtbarhedsgudinden Freja bitre tårer, da hendes mand Od forsvandt. De tårer, der landede på jorden, blev til guld, mens de tårer, der landede i havet, blev til rav. 

Halskæden er 60 cm lang og kan tages af og på uden at åbne låsen. Til pudsning af oksideret sølv anbefales en imprægneret pudseklud.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 40954
Periode: Vikingetid
Materiale: Sølv og rav
Mål (BxH) i cm: To vedhæng samlet 4 x 2,5 Kæde 60 cm

Levering


Fragt
Fri fragt i Danmark ved køb over 1.000 kr (Der leveres ikke fragtfrit til Grønland og Færøerne).

Ordrebehandling
Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse.

Bestillingsvarer
Ved bestillingsvarer må der påregnes længere leveringstid (typisk 7-10 dage). Kontakt Shopservice på shopservice@natmus.dk eller 41206848, for en mere præcis leveringstid.

Se vores handelbetingelser her