• Odins hjerte - bronze
    Odins hjerte - bronze

Odins hjerte - bronze

99,00 DKK

Fint lille vedhæng i bronze, som kaldes "Odins Hjerte". Odin er en af de mest fremtrædende guder i den traditionelle nordiske religion. De islandske kilder fra middelalderen beskriver ham som asernes overhoved, som udgjorde den vigtigste gudeæt, og i det nordiske verdensbillede var Odin den mest magtfulde konge.

Motivet er også kendt som "Sankt Hans kors" eller "Johannes kors" etfer Johannes Døberen. På den måde favner smykket flere religioner. Samtidig er det i Norden et velkendt symbol på vejskilte, der indikerer, at man nærmer sig en turistattraktion.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 36641
Periode: Vikingetid
Materiale: Bronze
Mål (BxH) i cm: 2 x 2

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.