• Ørestikker med Yggdrasil - Livets træ
    Ørestikker med Yggdrasil - Livets træ

Ørestikker med Yggdrasil - Livets træ

98,00 DKK

Yggdrasil, i den nordiske mytologi kendt som ”Livets træ” … eller ”Verdenstræet”. Et enormt asketræ, hvis altid grønne krone når op til himlen og hvis rødder ender i tre forskellige verdener.

Odins tilknytning til træet fremgår af navnet. 'Yggdrasil' betyder 'Yggs hest', og 'Ygg', som betyder den skrækkelige, er et af Odins mange tilnavne.

I Yggdrasils krone lever fire hjorte, Dain, Dvalin, Dunør og Durato, der æder træets blade. I toppen sidder ørnen Ræsvælg, der er en jætte i ørneskikkelse, som med vingeslag forårsager vind og storm, og på dens næb sidder høgen Vedfolner og skuer ud over verden. Vedfolner er det væsen, der er højest placeret i verden.

Et lille egern, Ratatosk, piler op og ned af stammen og bringer nyt fra rødderne til toppen. Ved træets fod ligger seks store og mange mindre slanger.

Her er træets skønhed fanget i sterling sølv og vil kaste glans over et hvert øre det kommer i nærheden af.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 32216
Periode: Vikingetid
Materiale: Sterling sølv
Mål (BxH) i cm: Ca. 1 x 1,3

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 800 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.