• Rød glaskoralkæde
    Rød glaskoralkæde

Rød glaskoralkæde

49,00 DKK

Smuk og elegant koralkæde med kopier af små glasperler, som i middelalderen blev brugt som imitationer af ægte koral. Glasperler blev i sen middelalder i stor udstrækning brugt i forbindelse med katolske bedekæder og rosenkranse og var samtidig et symbol på den middelalderlige koralmesse.

Koralperlerne var desuden populære, fordi den røde farve blev forbundet med blodet og dermed selve livet. Koralerne havde desuden, ligesom ædelstene, en amuletfunktion, der kunne afværge ulykker og sygdom. Man var ligeledes overbevist om, at korallen havde en vigtig helbredende funktion og derfor indgik den i datidens medicinske recepter til både ind- og udvortes brug.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 33757
Periode: Middelalder
Materiale: Glas, nylon
Mål (BxH) i cm: Kædelængde: 120 cm - går ned til ca. midt på maven alt efter barmstørrelse

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer

Griffel
6,00 DKK