Sort flettet læderarmbånd med Fenrisulv

Gennemført lækkert sort og flettet læderarmbånd med Fenrisulven fra nordisk mytologi i sterlingsølv. Selve lukkemekanismen sidder elegant skjult i i ringen, der forbinder de to ulvehoveder og lukker armbåndet. Armbåndet er 6 mm tykt.

Fenrisulven stammer fra den nordiske mytologi. Loke er far til Fenrisulven og Angerboda er dens mor. Dens to søskende er Midgårdsormen og Hel, og dens to halvsøskende er Vale og Narfe. Fenris, Hel og Midgårdsormen skal ifølge Vølvens spådom slås mod og slå nogle af de stærkeste aseguder ved Ragnarok.

Periode: Vikingetid
Materiale: Sterling sølv og sort læder
Mål (BxH) i cm: Diameter på armbånd 6 mm. Længde 21,5