• Håndlavet japansk halssmykke i Binchotan-kul
    Håndlavet japansk halssmykke i Binchotan-kul

Håndlavet japansk halssmykke i Binchotan-kul

599,00 DKK

Her får du et superelegant og minimalistisk smykkevedhæng fremstillet i ægte Binchotan trækul og en smuk kuglekæde i messing.

I Japan har det aktive kul ’Kishu Binchotan’, også kendt som hvidt trækul, været anvendt i flere århundreder på grund af kullets mange sunde egenskaber, samt meget hårde og fibrøse kvalitet. Råmaterialet kommer fra høje slanke egetræer i Wakayama-distriktet i det sydlige Japan. Der er mineralsammensætningen i jorden helt ideel, så træet udvikler de helt rigtige egenskaber.

 

Kullet udvindes efter meget gammel tradition ved en særlig kontrolleret brændingsproces, - en tradition, der går flere hundrede år tilbage. Trækullet brændes først langsomt og siden ved ekstremt høj temperatur i specialfremstillede og håndbyggede ovne. Udover smykker bruges kullet primært til at forbedre drikkevandskvalitet og hudplejeprodukter.

Du skal være opmærksom på, at alle vores smykker i Binchotan-kul er unikke, - og du får derfor også dit helt eget smykke, som ingen har magen til.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 36885
Periode: Nyere tid
Materiale: Kul, messing
Længde: 80

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.