Håndlavet vedhæng med hoved af isbjørn i lædersnor

Fint, håndlavet og detaljeret vedhæng udskåret i ben udformet som et smukt hoved af en isbjørn. Når du køber smykket, følger der en sort lædersnor med, som allerede er bundet. Snoren er desuden bundet på en sådan måde, at den kan justeres i længden. Da selve isbjørnehovedet er håndlavet kan hovedets størrelse og udseende varierer en smule fra det viste billede.

Isbjørnen er den største nulevende kødæder på landjorden. Den holder til ved kysten i polarområderne og spiser i øvrigt hvad den vil og kan komme til. Isbjørnens pels holder ekstra godt på varmen og det er derfor ikke muligt at se den med infrarøde kameraer.

Materiale: Ben og sort lædersnor
Længde: Justerbar lædersnor. Isbjørnehoved: varierer fra 1,7 x 2,8 til 1,5 x 2,5

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.