• Halskæde med små perler i sommerfarver
    Halskæde med små perler i sommerfarver

Halskæde med små perler i sommerfarver

268,00 DKK

Enkel halskæde med små fine perler med en diameter på ca. en 1/2 cm sat sammen to og to på sort nylonsnor. Farvepaletten tilhører sommeren med den lyse- og mørkegrønne, gule, turkisblå, orange, røde, lyseblå og den brune. Kæden har den fordel, at den passer  til stort set al påklædning med sin brede farveholdning. Kæden låses med en smuk S-formet lås i primært bronze og messing.

Hele smykkeserien fra Ghana er total nikkelfri. Derudover er de smykker med låse, metalperler og plader med håndstandset mønster også genbrug af metal, og kan stamme fra så vidt forskellige ting som vandrør og gamle brugsting. De gyldne metalperler er en blanding af bronze, kobber og messing, og de "sølv"-farvede perler stammer fra aluminium. Snoren, hvorpå perlerne er trukket, er en solid og holdbar nylonsnor, som er voksbelagt.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 127443
Periode: Nyere tid
Materiale: Genbrugsglas, nylon
Længde: 50 cm
Farver: lys- og mørkegrøn, gul, turkisblå, orange, rød, lyseblå og brun

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 800 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Post Nord har pt. forsinkelser, så der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse.