Ankerkæde i guld - 45 cm

4.698,00 DKK

Enkel og fin ankerkæde i guld, som passer perfekt til bla. vores kopi-guldsmykker.

Kontakt os endelig, hvis du har brug for en alternativ kæde-længde, vi bestiller gerne hjem til dig. Der tages dog forbehold for evt. prisstigninger.

Materiale: 14 kt. guld
Længde: 45 cm.

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.