Forgyldt sølvankerkæde - trådtykkelse 0,5 mm.

Enkel og fin ankerkæde i forgyldt sølv med en trådtykkelse på 0,5 mm., som passer perfekt til lidt større vedhæng, der kræver lidt mere fylde på leddene i kæden og fremstår lidt kraftigere i udtrykket.

Tråd-tykkelse skal forstås som diameteren på den tråd, der skaber et enkelt led på en kæde. Vores forgyldte kæde fås i to længder.

Varenummer: forgyldtkaede05
Materiale: 14 kt. forgyldt sølv
Længde: Fås i str. 45, 50 og 60 cm.

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.