Kraftig sølvkæde i rævehaleflet - 50 cm.

Smuk sølvkæde i en ekstra kraftig kvalitet med rævehaleflet, - en flettetteknik efter fine gamle, historiske traditioner. Kæden er fremstillet i sterlingsølv og har en tykkelse på 3,4 mm. og en længde på 50 cm.

Varenummer: 32030
Materiale: Sterlingsølv
Længde: 50 cm.

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.