• Unikke øreringe med skiver i lyst jordrav
    Unikke øreringe med skiver i lyst jordrav

Unikke øreringe med skiver i lyst jordrav

1.599,00 DKK
(EKSKL. FRAGT)

Disse fantastiske øreringe kan gøre alle ravelskere misundelige. To flotte skiver skåret på tværs udgør de to øreringe. De to skiver er fremstillet af lyst jordrav og tværsnittet i øreringene gør, at man får en oplevelse af ravet indvendigt. Øreringene er lette og kan bæres af alle.

Rav er harpiks, som gennem mere end 20 millioner år, er formet, hærdet og forstenet i jorden og i havet. Et produkt fra længst forsvundne fyrreskove, men - som i vore dage - i stedet bliver udnyttet på smukkeste vis i brugskunst, og ikke mindst smykker. I Danmark forekommer, i alt overvejende grad, det såkaldte succinit, - en ravtype, som måske nok er bedre kendt som baltisk rav.

Rav forekommer i rigtig mange former, strukturer og farver. Den mest almindelige og udbredte ravtype og farve, som vi kender her i Danmark, er ravet med de rødlige og brune farvetoner, det vi har valgt at kalde cognacfarvet.

Udover det cognacfarvede rav findes der også andre ravtyper. En af dem er hvidt rav, som changerer fra de helt kridhvide farvenuancer og hele vejen over til en varm mørkegul. Her opstår farven på grund af mikroskopiske luftblærer.

Vores rav er varmet op for at give materialet et ensartet resultat, men også for at fremkalde små sprængninger i ravet, som gør det levende at kigge på.

I enkle af vores smykker fremstår ravet som grønt, men der er altså ikke tale om det sjældne og meget dyre caribiske rav, men derimod om en proces, hvor bagsiden af ravet ikke er poleret op som resten af smykket. Man tilfører sort farve bagpå, der i samspil med de smukke gyldne farver får ravet til at se grønt ud.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 33316
Periode: Nyere tid
Materiale: Rav og sterling sølv
Mål (BxL) i cm: 3,5 x 5,5

Levering


Fragt
Fri fragt i Danmark ved køb over 1.000 kr (Der leveres ikke fragtfrit til Grønland og Færøerne).

Ordrebehandling
Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse.

Bestillingsvarer
Ved bestillingsvarer må der påregnes længere leveringstid (typisk 7-10 dage). Kontakt Shopservice på shopservice@natmus.dk eller 41206848, for en mere præcis leveringstid.

Se vores handelbetingelser her

Relaterede varer

Ravring
59,00 DKK