• IKKE PÅ LAGER
    MEN KAN BESTILLES
    A5-blok med smukt vikingemotiv på forsiden

Kender du en der er glad for at tegne eller skal de mindste i familien have lækre materialer at arbejde med i skolen. Vi har her en lækker A5-blok, hvor hver en detalje er gennemtænkt; fra smukt illustreret forsidemotiv til papirkvaliteten.

Glat og syrefrit papir uden optisk hvidt, men med en behaglig hvid tone.

Blokken er produceret tættest muligt på Danmark under de mest moderne og miljøvenlige standarder for papirfremstilling og ansvarlig skovdrift.

Lager statusIkke på lager
På lager igen om:Uvis leveringstid
Materiale: Syrefrit 85 g papir - 65 ark
Mål (BxH) i cm: 15 x 21