Adelig kvinde fra renæssancen i tekstil og guldtråd - håndlavet. Køb 2 stk. for 200 kr.

Adelig kvinde i lilla kjole, udført i tekstil og guldtråd. Ophængets fine udtryk, gør det velegnet til at have hængende hele året, ikke mindst hvis man er vild med middelalder og renæssance. Men ved juletid vil det vække begejstring som et stykke smukt og anderledes pynt.

Dukken er udført i hånden af thailandske kvinder tilknyttet et fair trade-program i landområderne, der sætter dem i stand til at arbejde hjemmefra og opretholde en ordentlig løn.

Periode: Middelalder, renæssance
Materiale: Tekstil, guldtråd
Mål (BxH) i cm: 15 x 7

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.